Szuper ! Kipróbálandó :)
1 üveg magozott meggy
12 dkg cukor (gyógyszertári!!)
8 evőkanál búzadara
14 dkg RÁMA
2 dl tejszín ( HULALA )
4 dl tej
1 cs.vaníliás puding
A meggyet + 2 dl vízzel felforraljuk.A búzadarát 4 dkg cukorral összekeverjük majd ráöntjük a felforralt meggy víz keverékre.Pár percig főzzük mig sűrű nem lesz majd tepsibe vagy torta formába símitom.A tejet a pudinggal + 4 dkg cukorral felfőzőm majd kihülésig többször keverem,hogy ne hártyásodjon.A RÁMÁT a maradék cukorral habosra keverem majd a kihült pudinggal össze keverem.Ezt a grízes meggyesre símitom.
A tejszínt felverem és rásímitom a krémre.
Tetejét díszithetem csoki reszelékkel, szines cukor darával.
Hűtőben hagyom 2-3 órát majd tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!