4 kanál méz + 1 tojás helyett
7 kanál víz
5 dkg margarin
15 dkg porcukor
45 dkg liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
A töltelékhez:
20 dkg margarin
25 dkg porcukor
fél liter tej
5 kanál gríz
2 csomag vaníliás cukor
A tetejére:
20 dkg csoki
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, majd 4 részre osztjuk, és tepsi hátulján (33x33 cm) megsütjük. Ha ez megtörtént, hozzáfoghatunk a krém elkészítéséhez. A tejben megfőzzük a grízt, ha kihűlt, összekeverjük a margarinos krémmel, majd megtöltjük vele a lapokat. Tetejére csokit olvasztunk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!