Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves ételek recept » Grízgaluska leves

felvitel dátuma: 2012-01-27 12:32:26       mai nézettség: 1       nézettség: 4530
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 sárgarépa felkarikázva
  • 2 zöldség felkarikázva
  • olivaolaj
  • 2 tojás
  • ételízesítő
  • szárított zöldségkeverék
  • petrezselyem
  • annyi búzadara, hogy közepes lágy masszát kapjunk, mert ha túl kemény, a galuska is az lesz

A fűszerek Toldi fűszertermékekből:

http://www.toldifuszerek.hu

Előkészületi idő: 65 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A grízgaluska masszáját elkészítem először. A két tojást, sót egy tányérba helyezek, majd öntök hozzá kevés búzadarát, összekeverem, ha még híg akkor keveset öntök hozzá. Kicsit lágyabb legyen a masszaén úgy szoktam ellenőrizni, hogy a kanállal ha keverem, még lágyabb, krémesebb. Hagyom egy órát állni. A répát és a zöldséget felkarikázva megpirítom az oliván, majd felöntöm vízzel és ízesítem ételízesítő, szárított zöldségekpetrezselyemmel. Picit főzöm, hogy megpuhuljanak a zöldségek pár perc alatt, aztán beleszaggatom egy teáskanál segítségével a galuskát, pár perc alatt készre főzöm

Ha van húsleves alaplénk az is hozzá csak belefőzzük a galuskát. Anyukám csak vegetás vízbe szokta kifőzni és úgy eszi a galuskát.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.