Pörköltnek való húst veszünk, és 2 cm-es kockákra vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban fedő alatt megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, és hozzáadjuk a húst. Mivel a Marhahús nehezebben fő így külön is betehetjük elöbb azt majd a sertést . Megsózzuk, zsírjára pirítjuk, hagyjuk, hogy a hús levet engedjen. Mikor levét elfőtte hideg vízzel felengedjük,beletesszük a paprikát paradicsomot , ha a hús puhulni kezd, beletesszük a megtisztított hosszába vágott leves zöldségeket. Amikor a hús majdnem készen van, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és azzal lassú tűzön puhára főzzük ,közben az ízesítőket is beletesszük ,szájízünk szerint sózzuk borsozzuk .
Lehet bele tenni csipetkét is aki szereti ,én nem szoktam mert így szeretjük .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!