( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
A zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A krumplit és a karalábét kockára, a répát és a petrezselymet karikára vágjuk.
A csirkemellet apróra kockázzuk.
A mellett 3 ek olajon fehéredésig pirítjuk, majd rádobjuk a répát, petrezselymet, karalábét és ezekkel együtt pár percig pirítjuk.
A tűzről levéve meghintjük a pirospaprikával.
Felöntjük vízzel.
Beledobjuk az egész vöröshagymát.
A paprika csummáját és belsejét kivágjuk, beletömjük a megmosott zöldlevelet, így tesszük a levesbe.
Beleszórjuk a sót, borsot, ételízesítőt, hagyjuk fedő alatt fél órát főni.
Belerakjuk a krumplit.
Ha minden zöldség és a hús megpuhult, elzárjuk.
Melegen tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!