Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Gulyásleves sertéshúsból

felvitel dátuma: 2014-05-13 09:40:44       mai nézettség: 1       nézettség: 3595
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • Pörkölthöz:
  • 60dkg sertéslapocka
  • 2fej vöröshagyma
  • 2paprika
  • 2paradicsom
  • 2gerezd fokhagym
  • étolaj
  •  őröltpaprika
  • őröltbors
  • 1ek liszt
  • 3szál sárgarépa
  • 3szál petrezselyemgyökér
  • 50dkg burgonya
  • babérlevél
  • őrölt kömény
  • Galuskához:1egész tojás,és annyi liszt,hogy sűrű tészta legyen
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 80 perc
Elkészítés:
  1. A húst felkockázzuk,és pörköltet főzünk belőle.
  2. Amikor már puha a hús a liszttel besűrítjük,állandó keverés mellett apránként hozzászórva,hogy ne legyen csomós.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket,és vízzel felengedjük,felforraljuk,sózzuk,fűszerezzük.Mikor már a zöldségek félig megpuhultak belemehet a kockára aprított burgonya is.
  4. A tojásból,lisztből keményebb galuskatésztát keverünk,és kanállal beleszaggatjuk a levesbe,puhára főzzük.        
  5.  ( A fűszerek Toldi Fűszer termékekwww.toldifuszer.hu)
Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.