50 dkg sertéscomb,
20 dkg gomba,
10 dkg zöldborsó,
1/2 csokor petrezselyemzöld,
1 ek. paradicsompüré,
só, bors.
A húst csíkokra vágjuk, kevés olajon elkezdjük pirítani. Ha félig megpirult, hozzáadjuk a paradicsompürét és azzal is pirítjuk addig, míg a püré kicsit sötétebb színű nem lesz. Ezután öntünk rá egy kis vizet és forraljuk. a gombát feldaraboljuk és a zöldborsóval együtt, a húhoz adjuk, sózzuk borsozzuk és így készre pároljuk. A végén meghintjük egy kis petrezselyemzölddel. Héjában főtt petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!