pulykamell filé 0,40 kg
reszelt sajt 0,20 kg
narancs 8 szelet
tejföl 3 evőkanál
alma 2 db
sonka 0,20 kg
gomba 0,20 kg
őszibarack befőtt 0,20 kg
liszt sütéshez
fehér bor 1 dl
krokett 32 db
idényzöldség díszítéshez
só ízlés szerint
tojás 2 db
olaj a sütéshez
Vékony szeletekre vágott pulymell filét kiklopfolom Nagyon kicsit megsózom, majd megtöltöm az elkészített töltelékkel.
Ha szükséges fogvájóval összetűzöm.
Tojásban, lisztben forgatjuk, majd forró olajban aranysárgára sütjük.
Krokettet is forró olajban kisütöm.
Krokettel, idényzöldséggel, narancsszelettel díszítve tálalom.
Töltelék:
Apró kockákra vágjuk a sonkát, almát, gombát, őszibarack befőttet, belekeverjük a tejfölt, a reszelt sajtot, fehérbort, majd összekeverjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!