4 db alma,1 üveg magozott meggy,1 doboz őszibarack,2 db narancs leve,szekfűszeg ízlés szerint , kés hegynyi fahéj és ízlés szerint cukor, 1,5 dl főző tejszín és 1 pupos kanál étkezési keményitő.
Cukorbetegeknél gyógyszertári cukrot használok.
Tetejére tejszín.
Az almát megpucolom majd aprora darabolom.A meggy és az őszibarack levét az almára öntöm és a narancs kifacsart levét.Bele rakom a szekfűszeget és a fahéjt.Megfőzőm ebben az alma darabokat majd beleöntöm a többi gyümölcsöt.Utána ízesitem cukorral.A tejszint elkeverem a keményitővel majd a levesre öntöm.Egyet rottyan és kész.Lehűtöm és tejszinnel diszitve tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!