Hmmm,ez nagyon jól hangzik.:)
Végre nem fagyasztóból kellett elővenni hozzá a gyümölcsöket.
Saját termésű cseresznye és meggyből, valamint alma és barack befőttből.
A gyümölcsöket megtisztítom és az almát, barackot felvagdosom apró darabokra.
Az összes gyümölcsöt fazékba helyezem, megszórom a cukorral és a szegfűszeggel, majd felöntöm vízzel. Felteszem forrni, mikor már egyet forrt, beleteszem a fahéjat és lejjebb veszem a lángot.
Aztán mikor majdnem kész, akkor a vanília pudingport egy kevés vízzel kézi habverővel csomómentesre elkeverek és besűrítem vele a levesem.
Még hagyom egyet rottyanni, pár perc és kész is.
(Paleoban én magamnak ki szoktam venni a levesből habarás előtt és szezámliszttel habarom be egy kevés zabtejszínnel elkeverve.)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!