A zselatint, a vaníliás cukrot, a joghurtot és a cukrot összekeverem és lassú tűzön felmelegítem, de nem forralom fel. Ezután kihűtöm. (gyorsabban hűlik, ha hideg vízbe állítom és kavargatom néha).
A kekszet vagy babapiskótát langyos cukros tejbe mártom, és lerakom sorban a forma aljára. (én most gyümölcstortaformát használtam).
Rárakom a gyümölcsöt.
Ha a joghurt kihűlt, belenyomom az egész flakon tejszínhabot, összekeverem és ráöntöm a gyümölcsre.
2-3 órán át hűtöm.
Ha valaki szeretné, a tetejét díszítheti.
Jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!