-
A sütőt 190 °C-ra melegítse elő.
-
A morzsához a vajat, lisztet és cukrot gyúrja össze. A masszát tegye hűvös helyre.
-
A Tante Fanny friss élesztős leveles tésztát közvetlenül a hűtőszekrényből használja fel. Sütőpapírral együtt tekerje ki, és kb. 10 cm átmérőjű köröket szaggasson belőle.
-
A tésztát kenje meg lekvárral.
-
Az almát szeletelés után locsolja meg citromlével, halmozza a tallérokra, és az összegyúrt masszából morzsoljon az almaszeletekre.
-
Előmelegített sütőben kb. 20 percig süsse. Miután elkészült, kenje meg forró lekvárral.
Tipp: Alma helyett használhat más gyümölcsöt is, mint körte, vagy málna. Ha minden korongot más gyümölccsel díszít, színes, változatos desszerttel kínálhatja szeretteit.