Fél kg túró
3 dl tejszínhab
édesítószer ízlés szerint
1 citrom reszelt héja
1 csomag habfixáló
25 dkg mélyhűtött ribizli
néhány citromfű bóbita
A túrót áttöröm. Hozzáadom az édesítúszert, a reszelt citromhéjat. A tejszínt a habfixálóval keméy habbá verem, óvatosan a túróba forgatom. Végül a fagyott ribizlit adom hozzá. Néhány szemet félre tteszek a díszítéshez. Hűtőbe teszem tálalásig. Közvetlen tálalás előtt citromfű bóbitákkal díszítem. Nekem a kertben van kétszer termő málna és eper és szeder is. Így nyár végén is szépen tudtam díszíteni. Ha nincs ilyen .friss gyümölcsünk, mélyhűtött is alkalmas rá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!