1 csésze kimagozott cseresznye
1 csésze málma
1 csésze fekete szeder
2 db kockára vágott őszibarack
2 db hámozott,kockára vágott alma
1 db karikára vágott banán
1 citrom leve
2 narancs leve
A hozzávalókat egy tálba rétegezzük és meglocsoljuk narancs és citromlével. Fogyasztás előtt 1-2 órát hűtőben pihentetjük, hogy jól összeérjenek az ízek.
Igazi vitaminbomba.
Fogyaszthatjuk desszertnek, előételként (ebben az esetben a banánt hagyjuk ki) vagy reggeli előtt, vagy reggelire.
Télen az alma, körte lehat az alap és kiwivel fagyasztott gyümölcsökkel színesíthetjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!