Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Habart burgonyafőzelék Katától

felvitel dátuma: 2019-02-18 18:40:31       mai nézettség: 1       nézettség: 630
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1,5 kg burgonya
3 dl tejföl
2 ek. liszt
1 tk. pirospaprika
3-4 babérlevél

ecet
édesítő

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A burgonyát megtisztítjuk, mossuk, majd karikára vágjuk, annyi vízbe tesszük fel főni, amennyi ellepi, hozzáadjuk a babérlevelet, sózzuk.
Amíg fő, elkészítjük a habarást.
A lisztet, tejfölt, pirospaprikát összekeverjük, annyi hideg vizet teszünk hozzá, hogy elkeverve palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk.
Amikor megfőtt a burgonya, beleöntjük a habarást, (át is szűrhetjük) egyszer felfőzzük és levesszük a tűzről.
Ízlés szerint ecettel, édesítővel ízesíthetjük.
Jó étvágyat hozzá!
saját régi receptem

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.