Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Süteméy recept ( édes ) recept » Habos-krémes linzer

felvitel dátuma: 2013-05-01 18:05:22       mai nézettség: 1       nézettség: 2652
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Tészta:
35 dkg liszt
10 dkg porcukor
1/2 csomag (12,5 dkg) margarin
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
4 tojássárgája

Hab:
4 tojásfehérje
15 dkg cukor

A lapokra:
baracklekvár
10-15 dkg durvára vágott dió

Krém:
1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl tej
1/2 csomag (12,5 dkg) margarin
15 dkg porcukor

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

 

A tészta hozzávalóiból jól nyújtható tésztát készítünk, majd amíg a hab elkészül, hűtőbe tesszük.
A tésztát 2 részre osztjuk, egyenként tepsi nagyságúra kisodorjuk, a lapokat baracklekvárral vékonyan megkenjük, rásimítjuk a habot, megszórjuk apróra vágott dióval, majd külön-külön megsütjük 180°C-n, 10-12 perc alatt.
A pudingot a tejben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra kikeverjük, ezután a kihűlt pudinggal jól kihabosítjuk, és ezzel töltjük a lapokat.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy kicsit megpuhuljon.

Szakács: Elvira


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.