Hagyma leves (kenyérdarabokkal): 1 por hagyma ha nincs az sem baj 4 nagy fej hagyma 6 gerezd fokhagyma 1 káveskanal kanál Só Kis kanal Bors 1 kávéskanál Vegeta 250 ml fözö tejszín 2 evökanal Liszt
A hagymát megpucolom a fokhagymát is és a hagymákat leszeletelem nem vágom vastagra se vékonyra szeleteltelni szoktam szeletelt esetleg v gyalu az szupi. A hagymát is felszeletelem.ha pore hagymátval csinálja valaki akor azt is karikára vágni. Azért jó ha több hagyma van bene mert finomabb lesz azt is a hagymával együtt piritani. Kész akkor a hagymát olajon megdinszteltem rá a fokhagymát is. Füszereztem só vegeta bors és felengedni vízzel hogy jó ellépje. Még várom míg felforr fözöm kb 20 percig amikor már jó akor a fözö tejszínt elkeverem a lisztet csomomentesre és amikor jó a leves bele rakom a tejszínt és felforralom öket amikor felfort 5 percig fözöm. Amikor kész akor leturmizolom . a kenyeret aprók kockára vágom és a sütö be meg megpirítom és kész. Már is ehető
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!