Nagyon finom en is a sonka melle ezt keszitem csak meg teszek bele fott tojast finomabb .
· 60 dkg burgonya
· 1 nagyobb fej hagyma
· 1 tk só
· 1 késhegynyi bors
· 1/2 l víz
· 2 ek 20%-os ecet
2 púpozott ek cukor
1. A burgonyát sós vízben héjastól megfőzzük, lehűtjük, meghámozzuk, felkarikázzuk kb. 1/2 cm-es karikákra.
2. Egy tálban rétegezve lerakjuk: burgonya, frissen őrölt bors, felkarikázott hagyma.
3. Ha minden elfogyott, a vízből, cukorból, ecetből salátalevet készítünk és nyakonöntjük a krumplit.
4. Lefedve, lehűtjük. Mindenképpen jót tesz neki, ha legalább fél napot áll, összeérnek az ízek .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!