Nagyon klassz!!:)
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A hagymát, fokhagymát, zöldséget megpucolom, apró darabokra, szeletekre vágom. A kókuszzsírt felhevítem és a kockázott hagymát takarékon kb. 15-20 perc alatt megpárolom, hozzáadom a fokhagymát és még együtt 10 percet párolom. Beleöntöm a feldarabolt paszternákot, a fűszereket (szerecsendió kivételével) és a leves alaplevet, nekem nem volt elég ezért kiegészítettem vízzel és 1 ek. ételízesítőt adtam hozzá. Fedő alatt puhjára párolom, félrehúzom és 15 percet hagyom állni. Kiveszem a babérlevelet, összeturmixolom és tálalás előtt frissen őrölök kevés szerecsendiót rá, vagy őröltet szórok rá. Nem csak pelaosoknak ajánlom
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!