Hozzávalók: 1 db, szűzpecenye, az enyém elég nagy volt, fűszerek, ki milyet szeret,olaj a sütéshez, 1 nagy hagyma,só.
Elkészítés: Ahúsokat elszeletelem, sózom bórsozom, én fokhagymásfüszersót használtam, amibe több fűszer is van.Hagyom állni egy fél órát. A vokba öntöm az olajat, belefektetem a hús szeleteket,és öntök rá annyi vizet hogy ellepje. Fedő alatt sütöm. Amikor már majdnem puha a hús,teszek rá hagyma karikákat, és sok keverés mellett szép pirosra sütöm. Amikor kész egy kislábasba kevés olajon megpirítok pár szelet hagyma karikát és ráteszem a húsra.Rizibizivel tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!