hát ez rossz
1kg marha comb
só,bors,mustár,
2dl víz vagy húsleveslé a felengedéshez.
1dl olaj,a hús sütéséhez.
'2db nagy fej hagyma karikára szelve,
annyi liszt, ami jól befogja a hagymaszeleteket,
só,5dkg vaj és 2dl olajkeveréke a kisütéshez.,
1,5kg burgonya kockára vágva,
2dl olaj a kisütéséhez.
A hússzeleteket fólia alatt klopfoljuk,besózzuk,borsózzuk,mustárral megkenjük és ey órát állni hagyjuk vagy előző este ezt a müveletet elkészítjük és hütőbe tesszük felhasználásig.
A zsíradékot megolvasszuk és a húsokat minkét oldalukon hirtelen kisütjük,majd felengedjük vizzel vay húslével,ízesítjük és fedő alatt puhára pároljuk.
A hagymát felkarikázzuk bőséges lisztbe forgatjuk,sózzuk és kicsit állni hayjuk majd vaj és olajkeverékében adagonként pirosra sütjük.Papírtörlőre szedjük majd melegen tartjuk.
Az előkészített burgonyát zsíradékban pirosra sütjük.
Tálalás:A hússzeletet tányérra tesszük rápakolunk a kisült hagymakarikákból és mellé a sültburgonya köretet tesszük és meglocsoljuk a hús szaftjával.Mustárt,savanyúságot adunk mellé.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!