- hajdina,
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 db fehér paprika,
- 3 db paradicsom,
- bio paradicsom püré 2 evőkanál,
- só, bors,
- olíva olaj,
- tökmagolaj,
- búzacsíra olaj,
- lenmag olaj,
- vöröshagyma-, és lucerna csíra
A hagymát lepirítom az olíva olajon, hozzáadom a hajdinát, paprikát, paradicsomot és a pürét is. Ízesítem, majd felöntöm vízzel. Hagyom, hogy a hajdina kása legyen.
A tálaláskor, amikor langyos hozzáöntöm a hidegen sajtolt olajokat, és díszítem bőségesen csírákkal!
Igen laktató, telis-tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, a megújulás és a lúgosítás információjával!
Ajánlom könnyű vacsorának, vagy ebédnek!
Jó Étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!