Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hal fasírt őzgerinc formában

felvitel dátuma: 2015-09-28 17:00:22       mai nézettség: 1       nézettség: 2266
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

45  dekagramm Afrikai harcsa filé

 1 nagyobb vöröshagyma,
4 gerezd fokhagyma,
1 (szikkadt) zsemle,
1 teás kanál házi vegeta
1 db pritamin paprika apróra darálva
2 db tojás,
3-4 csepp tökmag olaj
 zsemlemorzsa,
1 tk tengeri  ,
pici tej
1 tk bors

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A harcsa filétegészen apró kockákra vágjuk.
A fokhagymát vöröshagymát megtísztítva apróra  szeljük.
Tejben megáztatjuk a zsemlét.
Ezeket az alapanyagokat összekeverjük a harcsa filével.
Rárakjuk a darált pritamin paprikát a házi vegetát a két tojást ráütjükízesítjük a többi fűszerrel és a pár csepp tökmag olajjal.
Ezután ezt nagyon alaposan összekeverjük.
Egy Őzgerinc formát kibélelünk sütőpapírralvagy kizsírozzuk az is .
Belerakjuk ezt a finom keveréket és megszórjuk zsemlemorzsávalmajd  20 percig sütjük így egyben.

Az idő eltelte után ki lehet fordítani a formából egy sütőpapírra és kicsit megszórni a másik felét is zsemle morzsávalmajd ismét 20 percet készre sütni.

Igazi ínyencség és nagyon egészséges.

Ajánlom főzelékekhez és önmagában is saláták mellé.

Ismét egy saját ötletem amit ajánlok kipróbálni.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.