Sajnos nem szeretem a halat de ez nagyon jól néz ki!!:)))
2 db tojás,
6 ek. tej,
1 ek. étolaj,
1 db kisfej vöröshagyma,
20 dkg burgonya,
só, bors,
1-2 ág petrezselyemzöld,
20dkg piroshúsú kaliforniai paprika,
1 doboz tonhalfilé, (Hekk is jó, de azt meg kell sütni)
A meghámozott burgonyát vékonyan felszeleteljük, a paprikát falatnyi darabokra vágjuk. Serpenyőben olajat hevítünk, beleszórjuk a burgonyaszeleteket, és szép pirosra sütjük mindkét oldalát. Hozzáadjuk a hagymát és a paprikát is, és készre sütjük. Sóval, őröltborssal ízesítjük. A tojásokat a tejjel simára keverjük. A halat durvára daraboljuk és a burgonyán elosztjuk. A tojásos tejjel meglocsoljuk, majd fedő alatt készre sütjük, (kb 10 perc) végül megszórjuk finomra vágott petrezselyemzöldel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!