Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Halászlé

felvitel dátuma: 2021-01-04 15:25:34       mai nézettség: 1       nézettség: 354
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 ,5 kg tisztított ponty

Az alapléhez:
6 db törpeharcsa
1 ponty feje
2 db keszeg
2 db kárász többféle apró hal
1 nagy fej vöröshagyma
bors ízlés szerint
3 ek pirospaprika
2 dl házi paradicsomlé vagy 1 kis paradicsom konzerv
1,5 dl vörös bor
2 db chili paprika

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A pontyot patkó alakúra felszeletelem, sózom, borsozom.
Hűtőbe teszem felhasználásig.
A fazékba felteszem főni az apró halakat, a ponty fejét.
Ízesítem sóval, borssal,.
Hozzá adom a vöröshagymát felaprítva,
3 evőkanál pirospaprikát, csípős paprikát és a paradicsom konzervet.
2-2,5 órán át lassú tűzön főzöm.
Amikor megfőtt, leszűröm és a halakat kiszálkázom ,majd átpasszírozom egy tészta szűrőn.
A leszűrt hallevet visszateszem a tűzre, beleteszem a kipasszírozott halat, teszek bele 1,5 dl vörösbort és végül a pontyszeleteket.
Pár percig főzöm és kész.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Edit


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.