Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / hal recept » Halászlé 2

felvitel dátuma: 2011-10-11 10:12:53       mai nézettség: 1       nézettség: 2282
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 kg ponty szeletelve megpucolva
  • 1 ek. só plusz a besózáshoz
  • 4 ek. tört pirospaprika
  • 3-4 fej vöröshagyma lereszelve
  •  csípős paprika diszítésnek, ízesítésnek
  • gyufatészta köretnek
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

A halat megpucolom, megtisztítom, felszeletelem, besózom. A legjobb előtte való nap besózni este és akkor finomabb másnap főzve. A halszeleteket a fazék vagy lábos aljára helyezem, majd rá a lereszelt vöröshagymát, felöntöm 2 kg halnál kb. 2,5 l hideg vízzel és felforralom, mikor felforrt, kb. főzöm még negyedórát. Beleteszem a tört pirospaprikát és a sót és főzöm még kb. 20-30 percet maximum. Tálalás gyufatésztával a legjobb, a házilag gyúrt.

A halászlé finomabb lehet, ha többféle halból készül.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.