3. fej vöröshagyma apróra vágva, 1 cs halászlé kocka, piros paprika, só, 1 db paradicsom 3.kg ponty szeletelve. Én a fejét is beleteszem.
A vöröshagymát kevés vízzel megfőzzük, beletesszük az előre egy bögre vízben beáztatott halászlé kockákat, és botmixerrel össze mixeljük. Felöntjük hideg vízzel a húshoz mérve szükségszerűen, sózzuk és a paradicsomot forró vízbe mártva lehámozva, apró darabokra vágva hozzátesszük. Még a hideg lébe beletehetjük a halat (nem fog szétesni) Felforraljuk és rászórjuk a piros törött paprikát. Kb: 25-30 percig rotyogtatjuk. Máris kész a finom halászlé!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!