Nagyon inycsiklandóak az eddigi receptek,de ez nem illik a sorba. Kész halrudak??? Azért a püre valódi! Várom a további sajátkészítésű finomságokat. Zsuzsa
12 sz panírozott halrúd
50 dkg burgonya
pici margarin
kevés tej
1 fej saláta
pici cukor
só
ecet
pici olívaolaj
A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, mossuk és sós vízben puhára főzzük.
Ha megfőtt kiszedjük a vízből krumpli törővel összetörjük. Margarinnal és langyos tejjel, jól kikavarjuk.
A salátát 8 cikkre vágjuk alaposan lemossuk folyóvízben. Kb 2dl vizet cukorral, ecettel, pici sóval elkavarjuk (ízlés szerint ), öntunk bele egy pici oliva olajat, és beleforgatjuk a salátacsíkokat.
Közben kevés forró olajban ki sütjük a halrudakat .
Nagyon inycsiklandóak az eddigi receptek,de ez nem illik a sorba. Kész halrudak??? Azért a püre valódi! Várom a további sajátkészítésű finomságokat. Zsuzsa
Köszi Zsuzsa a véleményedet , de én nem írtam hogy saját készítésű a halrúd!! Ez így igaz hogy bolti . És aki olyan receptet tett fel hogy fotóval együtt csente egy másik oldalról ? És úgy adta elő mintha ő csinálta volna . Hát lelke rajta ! Ez volt most a fiam kívánsága ,ez lett ebédre , ha én panírozom a halat akkor is boltban vett hal !! Üdv neked Marcsi
A burgonya pürét azt én csináltam nem porból van !!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!