Fantasztikus, koszi!
A piskótához:
8 db tojás
8 ek.finom liszt
8 ek.cukor
1 cs.sütőpor
A krémhez.
20 dkg kókuszreszelék
1/2 l hulala tejszín
A kókusz áztatásához:2 dl tej
A csokimártáshoz:
1/2l tej
20 dkg étcsokoládé
2 dkg pudingpor
cukor ízlés szerint
Előkészítés:A kókuszt előző nap tejbe áztattam.
Elkészítés:Megsütjük a piskótát majd hagyjuk kihűlni.A tejszínt kemény habbá verjük.A kókuszt lecsepegtetjük és óvatosan a tejszínhabba keverjük.A piskótát lapjával ketté vágjuk és megkenjük a krém kétharmadával.Rátesszük a piskóta másik felét és a tetejét bevonjuk a maradék krémmel.A csokimártáshoz a tejben felolvasztjuk a csokit,ha felforrt a pudingporral besűrítjük mártás sűrűségűre.
A piskótát kockákra vagy szeletekre vágjuk és rácsorgatjuk a csokimártást.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!