Tésztához:
Töltelékhez:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk a Konyhaművész Pro Tálban, és fél órára hűtőbe tesszük.
Közben tejet pudingporral, cukorral sűrűre főzzük az 1 l-es Mikrokannában 600W-on és 6 perc alatt.
Ha kihűlt hozzákeverjük a citrom levét.
A tejfölt kikeverjük a cukorral, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A tésztát két részre osztjuk. Egyik felét a Gyúrólapra tesszük, hengerré formáljuk, majd a Nyújtóval tégléalap alakúra kinyújtjuk és az előzőleg kikent, lisztezett / vagy sütőpapíros/ tepsibe (38x22 cm) tesszük.
Megkenjük a krémmel, rátesszük a másik kinyújtott lapot.
Villával megszurkáljuk a tetejét.
Előmelegített sütőben közepes lángon (160 fok) sütjük, amíg a tészta szép színt kap.
Sütés után hagyjuk teljesen kihűlni, majd kockákra szeletelve, porcukorral megszórva tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!