2 nagy pohár tejföl (2x450 g), 6 evőkanál kristálycukor, 3 csomag vaníliás cukor, 1 kávéskanál rumaroma, 1 nagy csomag babapiskóta, kakaópor, tejeskávé vagy nescafé 3in1
Egy pohár tejbe keverek kávét, mintha meginni szeretném. Cukor ne legyen benne, ezután tányérba öntsük ki, ne pohárban legyen!
A tejfölt a kristálycukorral, vaníliás cukorral, a rumaromával összekeverjük. Jénai edény aljára teszünk egy keveset ebből a kapott krémből, és a piskótákat elkezdjük belemártogatni a tányérba kiöntött kávéba, hogy felszívja azt, de éppen csak egy pillanatra, mert különben eláznak a piskóták. Tehát az alsó krém tetejére teszünk egy sor ilyen módon megmártott babapiskótát, meghintjük kakaóporral, majd megint krémet teszünk és pakoljuk a rétegeket piskóta és krém formájában, ameddig el nem fogynak, de a babapiskótákat minden rétegnél meghintjük kakaóporral. De a legvégére mindenképpen krém kerüljön, ami fedje be a piskótákat. Ezután a tetejét is meghintjük kakaóporral..
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!