1 l tejből, 8 ekcukorból, a kétpudingporbólés a csomaggesztenyébőlsűrűkrémalapotfőzünk, éslangyosra hűtjük.
Beáztatjuk a zselatint a csomagolásszerint 6 ekvízzel, majd ha megduzzadt, a mikróbanfelmelegítjükés a langyos, pudingosmasszáhozkeverjükhabverővel.
1/2 l tejszíntkeményhabbáverünk, és a pudingosmasszáhozkeverjükóvatosan, hogy ne törjönössze a hab.
A piskótát 2 részrevágjuk. Azalsóttálcárahelyezzük, a tortaformátrákapcsoljukésmegkenjükegyadagtejszíneskrémmel. A krémreegysorrumoskávébaforgatottbabapiskótakerül, majdkrém, babapiskóta, ismétkrémés a tetejérekerül a másodikbarnapiskóta. Maradjonegykevéskekrém a tortatetejére. Ha rákentük, akkorszórjuk meg keserűkakóporral, ésegyéjszakárategyükhideghelyre. másnap a karimátlehúzzukésfelverttejszínneldíszítjük.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.