Hozzávalók: 5 tojás, 5 evőkanál cukor, 5 evőkanál liszt, fél cs, sütőpor, pici étolaj.
Krém: 1 cs. puncs ízű pudingpor, 3 dl.tej, 15 dkg. margarin, 10 dkg. cukor.
Elkészítés: a tojások fehérjét kemény habbá verjük a cukorral. A tojások sárgáját egy pici étolajjal összekeverem, és úgy öntöm a habhoz. Belekeverem a sütőporos lisztet. A masszát kettéveszem, és sütőpapírral bélel tepsibe kanéllal haránt csíkokat teszk egymás mellé. Előmelegített sütőben sütöm.
Krém: a tejben a pudingot felfőzöm, majd hűtöm. a margarint a cukorral kikeverem és a kihült pudinghoz keverem.
Ha kisült a pskóta, a papírral együtt kihűtöm, majd a pípírral tekerem fel. Kinyújtom, leveszem a sütőpapírt, és megkenem a krémmel. Hűtőbe teszem, ha a krém megszilárdul, lehet szeletelni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!