Harcsa filé: 0,50 kg
Fokhagyma: 2 gerezd
Zöldpaprika: 1 db
Paradicsom: 1 db
Füstölt szalonna: 0.05 kg.
Liszt: 0,05 kg
Hal alaplé: 1,2 l
Tejföl: 2 dl
Túróscsusza: 2 adag
só: csipetnyi
őrölt pirospaprika: 1 evőkanál
A harcsát megtisztítjuk, majd filézzük, és kockára daraboljuk, enyhén megsóssuk.
A zöldpaprikát, paradicsomot, füstölt szalonnát, fokhagymát megmosás, tisztítás után apróra vágjuk, és megpirítjuk, majd beletesszük az őrölt piros paprikát és még piritjuk egy kicsit.
Felengedjük a hal alaplével, a harcsakockát liszttel összekeverjük és a lébe szorjuk állandó keverés mellett, majd felforrástól számítva 5 percig főzzük.
Túrós csuszával, tejföllel tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!