Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / hal recept » Harcsa paprikás túrós csuszával

felvitel dátuma: 2011-02-11 20:29:20       mai nézettség: 1       nézettség: 4448
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Harcsa filé: 0,50 kg
Fokhagyma: 2 gerezd
Zöldpaprika: 1 db
Paradicsom: 1 db
Füstölt szalonna: 0.05 kg.
Liszt: 0,05 kg
Hal alaplé: 1,2 l
Tejföl: 2 dl
Túróscsusza: 2 adag
só: csipetnyi
őrölt pirospaprika: 1 evőkanál

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A harcsát megtisztítjuk, majd filézzük, és kockára daraboljuk, enyhén megsóssuk.
A zöldpaprikát, paradicsomot, füstölt szalonnát, fokhagymát megmosás, tisztítás után apróra vágjuk, és megpirítjuk, majd beletesszük az őrölt piros paprikát és még piritjuk egy kicsit.
Felengedjük a hal alaplével, a harcsakockát liszttel összekeverjük és a lébe szorjuk állandó keverés mellett, majd felforrástól számítva 5 percig főzzük.
Túrós csuszával, tejföllel tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.