Klassz ötlet ez a zabpelyhes bunda, gratulálok:)
4 szelet harcsafilé /cápa harcsa,afrikai harcsa /
1 db citrom
1 cs.zabpehely
só
finom liszt
2 db tojás
étolaj a sütéshez
Előkészítés:A harcsaszeleteket sózzuk és citromlevet csepegtetünk rá.Hagyjuk állni pár percet.
Elkészítés:A halszeleteket bepanírozzuk.Lisztbe,felvert tojásba majd a zabpehelybe forgatjuk.Óvatosan megpaskoljuk hogy a zabpehely mindenhol takarja majd bő olajban kisütjük.
Párolt rizst és pirított gombát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!