Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Harcsafilé zabpehely bundában

felvitel dátuma: 2011-11-10 16:46:16       mai nézettség: 1       nézettség: 2981
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet harcsafilé  /cápa harcsa,afrikai harcsa /

1 db citrom

1 cs.zabpehely

finom liszt

2 db tojás

étolaj a sütéshez

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A harcsaszeleteket sózzuk és citromlevet csepegtetünk rá.Hagyjuk állni pár percet.

Elkészítés:A halszeleteket bepanírozzuk.Lisztbe,felvert tojásba majd a zabpehelybe forgatjuk.Óvatosan megpaskoljuk hogy a zabpehely mindenhol takarja majd olajban kisütjük.

Párolt rizst és pirított gombát készítettem mellé.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Helga 2011 november 10

Klassz ötlet ez a zabpelyhes bunda, gratulálok:)

0/10 Csóti Henriette 2011 november 12

Én is készítettem már a paleoban zabpelyhes bundát, de ott nem használahtok fehér lisztet, ezért ledaráltam a zabpelyhet és úgy készítettem.

0/10 csoti.henriette 2011 november 18

Holnap kerül kipróbálásra halfilémmel de nem harcsával:)

0/10 csoti.henriette 2011 november 20

kipróbáltam finom volt:)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.