Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Házi disznótoros krumpliágyon egyben sütve.

felvitel dátuma: 2015-10-18 11:40:19       mai nézettség: 1       nézettség: 1767
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:
1 kg. házikolbász,
1 kg. tüdős-májas hurka,
2 kg. krumpli,
kevés ,
kevés víz.
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

A meghámozott, hasábokra vágott, nagyon enyhén megsózott krumplit (kolbász, és a hurka is sós, főként a kolbász) egy nagy porcelán tál, vagy vastag peremes tepsi aljára terítem, majd a kolbászt, és a hurkát elosztom a krumpliágyon úgy, hogy a lehető legközelebb legyenek egymáshoz. Hústűvel, vagy villával szurkáljuk meg, majd kevés vizet öntve alá tegyük 180°-os sütőbe. Más fűszerezést a krumpli nem igényel, hiszen a kisülő zsír biztosítja a köret csodás ízét. A hurka-kolbász hagyományos körete a párolt káposzta, de egyszerűen savanyúsággal is tálalható.

Szakács: Gasztropajti


Film link: http://gasztropajtikonyhaja.blogspot.hu/2015/10/hazi-disznotoros-es-majas-tudos-hurka.html

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 bukodine panni 2015 október 19

en is igy szoktam csinalni nagyon finom szokott lenni ma mar ritkabbancsinalom mivel csak mar csak kettes vagyunk es nem birjuk a fuszeres eteleket

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.