2 db(60-80 dkg) kisebb,vagy 1 db(1.1/2-2kg) nagyobb csirke
Fűszerkeverék:
2 csapott ek. só
1-2 szál újhagymaszár összevágva
2 gerezd fokhagyma összetörve,vagy 1 tk granulátum
1kk. őrölt köménymag
1 kk. pirospaprika
1 tk őrölt bors
1 tk majoránna
1 tk rozmaring
1 tk. kakukkfű
A fűszerkeverékkel bedörzsöljük a csirkéket,majd sütőzacskóba rakva 175 fokos sütőben pirosra sütjük.
1 cs.hajdinát a megadott ideig sós vízben kifőzünk,főtt sárgarépával és csemegeuborkával tálaljuk a sült húst.
Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!