250 g leveles-vajas tészta
1 tasak Dr. Oetker házi krémes krémpor
800 ml tej
kb. másfél dl tejszín
250 g leveles-vajas tésztát 2 db 25x30 cm lappá nyújtunk, majd pár perc alatt, aranybarnára sütünk. Ezután a Dr. Oetker tasak tartalmát egy keverőedénybe öntjük, hozzáadjuk a tejet, és kb. egy percig robotgéppel habosra keverjük. Ha ez megvan, akkor a kihűlt tésztát egy magas falú tepsibe tesszük, majd rákenjük a krémet, és ezt követően a felvert tejszínt is rásimítjuk. A legvégén a másik lapot kockákra felszeleteljük, és ráhelyezzük a tejszín tetejére.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!