Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Házi pirosarany

felvitel dátuma: 2018-09-22 17:12:06       mai nézettség: 1       nézettség: 699
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

1,5 l házi főzésű pardicsomlé, 3-3,5 kg tisztított ki magozott  piros ( kápia, pritamin, tv paprika  lehet vegyesen is ) 

3 fej vöröshagyma,
1 fej fokhagyma,
2 púpos evőkanál só,
Nátriumbenzoát .

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A megmosott magjától ereitől meg tisztított paprikát feldaraboljuk egy nagy lábosba fel tesszük főni  a paradicsommal.
Hozzá adjuk a kockára vágott vöröshagymát és fokhagymát.
Addig főzzük míg a paprika enyhén roppanós majd tűzről le véve botmixerrel pépesítjük.
Visszatesszük a tűzre  hozzá adunk jó púposan merített 2 evőkanál asztali sót  (ízlés szerint lehet növelni a sót)
Majd tovább főzzük míg jó sűrű nem lessz.
Ha kész kevés Nátriumbenzoátot keverünk bele.

Az előre ki fertőtlenített üvegekbe szűrjük celofánnal és tetővel le csavarozzuk, kb 5 percre fejre állítjuk az üveget és száraz dunsztba rakjuk.
Télen főzéshez vagy szendvics készítéshez is használhatjuk.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.