1 db házinyúl
3 db nagy vöröshagyma
1 kg krumpli
grillfűszer
olaj
1 dl víz
A konyhakész nyuszit feldaraboljuk.
Egy tálat kiolajozunk és belerakjuk a húst, megszórjuk grillfűszerrel , aláöntünk 1 dl vizet,és a bemelegített sütőbe tesszük kb. 20 percre. Ezalatt szépen megpirul a hús. Ha megpirult, ráraljuk a vékonyra felkarikázott hagymát és a szintén karikára vágott krumplit majd megszórjuk a fűszerrel. Letakarjuk a tepsit, visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.
Tálaláskor vegetás uborkát adtam hozzá, jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!