Nagyon régen csináltam de ezt a csodás tésztát nézve ,újra kedvet kaptam ha Jobb idő lesz hogy száradni tudjon én is hozzá fogok.
Nagyon régen csináltam de ezt a csodás tésztát nézve ,újra kedvet kaptam ha Jobb idő lesz hogy száradni tudjon én is hozzá fogok.
Örülök,hogy meghoztam a kedvedet.Olyan finom tud lenni,meg nem venném a boltit.Emlékszem fiatalasszonyként mennyit kínlódtam vele,de most egy pillanat alatt kinyújtom.
Nekem amikor vágom fel, összeragad. Ha lisztezem, csirízes lesz főzéskor. A recept nem szól szárításról. Mi a megoldás?
Keményre kell gyúrni a tésztát.Mielőtt feltekerném,és vágnám,pihentetem egy kicsit,de nem többet,mint 10-15 percet,és ezért is jó ha fele rétesliszt,mert más az állaga.Én is végigjártam ezt az utat,míg eljutottam a megfelelő tésztáig.Sokat mérgelődtem,de nem adtam fel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!