Nagyon finom, gyonyoru a tálalás, nem lehet nem kipróbálni, gratula!
4 szelet karaj csont nélkül
10 dkg füstölt szalonna
20 dkg sonka
20 dkg csemegeuborka
1 evőkanál paradicsom püré
2 fej vöröshagyma
só
őrölt fekete bors
grill fűszer
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk.A hagymát apróra a szalonnát,sonkát,csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:A szalonnát kipirítjuk,kiszedjük a pörcöt és a visszamaradó zsíron átsütjük a hússzeleteket.A szeleteket félre tesszük.A zsiradékba visszatesszük a pörcöt,hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük.Rátesszük a sonkacsíkokat sózzuk,borsozzuk és 5-6 percig pirítjuk.Beletesszük a csemegeuborkát és a paradicsom pürét.Átpirítjuk és levesszük a lángról.
A húst a sonkás,uborkás raguval tálaljuk.Köretnek rizst,sült burgonyát készíthetünk hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!