Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / hideg recept ( tálaláskor ) » Hideg burgonyakrém leves

felvitel dátuma: 2011-02-08 12:27:50       mai nézettség: 1       nézettség: 2121
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg burgonya: 50 dkg
2 nagy póréhagyma: 2 db
só: csipetnyi
bors: csipetnyi
víz 1 db húskockával vagy húslé 1 l
margarin vagy vaj: 5 dkg
tejszín: 2 dl
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 45 perc
Elkészítés:
A margarinon megdinsztejük (nem pirítjuk) a megtisztított karikára vágott póréhagymát és a burgonyát.
Felöntjük alaplével vagy vízzel.
Mefűszerezzük és kb. 45 percig főzzük. Ha megfőtt botmixerrel összetörjük míg krém nem lesz.
Ízesítjük még ha szükséges. Tejszínt öntünk bele, jól összekeverjük. Metélőhagymával díszítjük. Hidegen tálaljuk.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.