Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Hideg eperleves

felvitel dátuma: 2013-06-18 22:23:35       mai nézettség: 1       nézettség: 1715
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • eper, tetszés szerinti mennyiség
  • 1 cs Váncza főzés nélküli puncs puding
  • 1 l tej
  • 1/2 mk őrölt fahéj
  • 2-3 csipetnyi őrölt szerecsendió
Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:
A pudingport egy Kristály Tálba tesszük, kevés tejjel, a kézi habverővel jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejet is. Szerecsendióval, őrölt fahéjjal ízesítjük.
Kb. 5-8 dkg epret pürésítünk és a pudingos tejhez keverjük.
 
Az epret felszeleteljük és a levesbe tesszük.
 
A tálat lezárjuk a tetejével és hűtőbe tesszük.
 
Tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk, de az nélkül is tökéletes, finom a leves.
Szakács: Marcsi64


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.