Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Hideg fokhagymás kovászos uborkaleves.

felvitel dátuma: 2015-07-21 19:11:19       mai nézettség: 2       nézettség: 1486
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:
3 db. közepes kovászos uborka,
2 dl. uborkalé,
3 dl. zöldség alaplé,
200 g. natúr joghurt,
1 mokkáskanál szorbit, vagy cukor.
1 gerezd fokhagyma,
kevés friss mentalevél, 
olíva olaj.
Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:
A kovászos uborkát nagyon apróra kockázzuk, és kétfelé osztjuk. Az egyik felét felöntjük a kovászos uborka levével, és a lehűtött zöldség alaplével, majd kevés szorbittal, vagy cukorral édesítjük. Mindössze annyival, hogy kiemelje a savanyú pikánsságát
Az apróra zúzott fokhagymával, néhány mentelevéllel, és a joghurttal simára turmixoljuk, majd a darabolt kovászos uborka maradékát visszatesszük a levesbe. Mielőtt felszolgálnánk, tanácsos még hűteni rajta, illetve néhány órát hagyni, hogy összeérjenek az ízek. 
Tálaláskor olíva olajjal csorgatjuk meg ízlés szerint. Pirítós kenyérrel is tálalható.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 hamptoncourt 2015 július 21

egyszerű ,de nagyszerű

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.