Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Téli receptek » Hideg libamáj!!!

felvitel dátuma: 2012-12-19 12:52:38       mai nézettség: 1       nézettség: 3769
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

50 dkg libaháj

35-50 dkg libamáj

3-4 fej hagyma,2 fej fokhagyma,1 evőkanál  fekete bors,izlés szerint ,

A libamájhoz áztatásra annyi tej ,hogy ellepje!

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 40 perc

Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

A májat 1 éjszakára tejben áztatom.a libahájat kockára vágom majd zsirjára kisütöm,tetejéről a tepertőt leszedem.

A kisütött forró zsírba a cikkekre vágott hagymát,egész borsot,fokhagymát és izlés szerinti sót majd a tejből kiemelt libamájat teszem.

Fedővel letakarva,takaréklángon 40-45 perc alatt megsütöm.A májat kiemelem egy tányérra és a zsirt még kevés ideig sütöm ,hogy szép átlátszó legyen.

A májat vékony szeletekre vágva mélyebb tálba rakom majd erre a leszürt zsíradékot öntöm.

Hütőszekrényben megdermesztem .

Pirított kenyérrel ,salátával esetleg a melette sült  hagymával,fokhagymával tálalom.

Díszíthetem gyümölcskompóttal,lisztbe forgatott sült hagymával és aszalt szilvával hidegtálként!!

Szakács: mogyiné


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.