Jó a recept,de én az almát megpárolnám,mielőtt a piskótára teszem.
2 zacskó babapiskóta, kb.3/4 kg szaftos alma, 2 csomag vanília cukor, 1 kk fahéjas cukor, kristály cukor ízlés szerint, 2 doboz tejföl, 2 kk kakaópor, 1/2 tábla főzőcsoki, pingáláshoz DR. Oetker toll és marcipán dekor szívek
Tepsi vagy üvegtál alját kibéleltem ezüst papírral, kiraktam szorosan babapiskótával, majd raktam fölé a lereszelt almából, amelyet összekevertem cukorral és pici fahéjjal. Fölé újabb piskótaréteg került és az egyik tejföl, amit előzőleg összekevertem vaníliacukorral. Újabb piskótaréteg jön és a cukros-fahéjas reszelt alma másik fele, majd megint piskóta és a tejföl+vaníliacukor+ kakaópor keveréke, végül piskótával zárjuk a sort, amelyet olvasztott csokival locsoltam le és Dr. Oetker tollal írtam rá.Hamar meg van, 1 éjjelt kell csupán állnia a hűtőben, hogy a piskóta megpuhuljon, aztán szeletelhető!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!