2 db szép szál kígyóuborkát, 3 db duci, ress kovászos uborkát apró kockákra vágok. Turmixolom kovászos uborka levével. Aprított friss kapor kerül hozzá.
5 dl natúr joghurttal vagy kefirrel felöntöm.
Jéghidegen, uborka karikákkal tálalom.
Turbózhatjuk 1 fej apróra vágott lilahagymával, sűríthetjük, krémesíthetjük 1 db kockákra vágott főtt krumplival. Mindezzel együtt turmixolva.
Pirítunk mellé kettévágott, kissé megvajazott zsemlét, amire reszelt füstölt sajtot, vagy bármilyen sajtot szórunk vagy szeletelünk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!