8-10 db őszibarack
3-4 körte
1-2 szem alma
20 dkg cukor
1 késhegynyi fahéj
2-3 szegfűszeg
a fahéj és a szegfűszeg helyett lehet
1 tk mézeskalács fűszer
1-2 szem csillag ánizs
1 liter víz
1dl főző tejszín
A gyümölcsöket megtisztítom megmosom és a vízben felfőzöm.
Ha elfövi a vízet lehet pótolni .
Bele tesszük a cukrot a többi hozzávalóval főző tejszínnel sűritjük és az egészet botmixerrel összekeverjük.
Majd jól lehűtjük és hidegen tálaljuk.
Pépesítés után a csillag ánizst benne hagyom a krémlevesben.
Annál finomabb az íze.
Ebben a melegben még ivólének is tökéletes.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!