Hozzávalók (4 személyre):
Vágjuk félbe a kelt ott, ahol a fehér és a zöld rész elválik egymástól. A fehér részt daraboljuk 2-3 centis hasábokra, tegyük félre. A zöldeket ettől nagyobbra vágjuk. Félholdra szeljük a vöröshagymást, a fokhagymát pedig felaprítjuk. Egy serpenyőben vagy wokban hevítsük fel az olajat. Süssük meg a hagymát, adjuk hozzá a tfehér részt. 5-6 percig folyamatos kevergetés mellett pirítsuk, majd adjuk hozzá a fokhagymát és a zöld részt. Sózzuk-borsozzuk, tegyük bele a szójaszószt, a gyömbért és a vizet. 10 perc alatt készre főzzük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!